Marej planira da igra na US Openu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2020, 13:52

Marej planira da igra na US Openu

Britanski teniser Endi Marej izjavio je da planira da učestvuje na US Openu u Njujorku, gde je osvojio titulu 2012. godine.

Očekuje se da Teniska asocijacija SAD u narednih desetak dana potvrdi održavanje prvog gren slema posle pandemije korona virusa, koji je planiran da počne 31. avgusta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bez navijača.

"Pre četiri ili pet nedelja, sumnjali smo da će se turnir održati. Ali, u jednom momentu morate da počnete da se mentalno pripremate, da pravite planove. Da nije tako, raspored bi drugačije izgledao. Ja planiram kao da će se turnir održati", rekao je Marej, a prenosi Bi-Bi-Si ( BBC ).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

TROSTRUKI GREND SLEM ŠAMPION NEMA DILEMU: Igraću na US OPENU!

Izvor: Kurir, 27.Jul.2020

Poznati britanski teniser Endi Marej izjavio je da planira da učestvuje na US Openu u Njujorku, gde je osvojio titulu 2012. godine.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.