MEGA SENZACIJA NA US OPENU: Aleks IZBACILA veliku FAVORITKINJU, najveća POBEDA u karijeri! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2017, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEGA SENZACIJA NA US OPENU: Aleks IZBACILA veliku FAVORITKINJU, najveća POBEDA u karijeri! (FOTO)

Srpska teniserka napravila neviđen podvig.

Aleksandra Krunić ostvarila je pobedu karijere! Srpska teniserka je u prvom kolu US Opena savladala sedmu nositeljku Džoanu Kontu iz Velike Britanije sa 2:1 u setovima (4:6, 6:3, 6:4) i napravila najbolji rezultat otkako se takmiči na WTA Turu.

POČEO US OPEN: Jelena je IGRALA protiv bivše šampionke, vladala je VELIKA neizvesnost! (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
SPAS ZA BEKERA: Bivši Novakov trener REŠAVA finansijske PROBLEME, pomoći će mu OVAJ čovek! (FOTO)

ATP LISTA: Počinje US Open, a Srbi su ostali na istom, napredovali i padali (FOTO)

Aleks je loše otvorila meč i dozvolila Britanki da joj u prvom setu tri puta oduzme servis, naspram dva brejka Krunićeve, što je bilo dovoljno Konti za osvajanje seta.

U drugom setu neizvesnost je vladala do 8. gema, kada je pri rezultatu 4:3 Beograđanka iznenadila favoritkinju i povela sa 5:3, a zatim uspešno realizovala svoj servis i potpuno se vratila u meč.

U poslednjem trećem periodu, Konta je u trećem gemu posustala, ali je već u četvrtom vratila ribrejkom. Ponovo je, međutim, Aleks zablistala i u sedmom gemu osvojila poen za novi brejk, koji se ispostavio ključnim za prolazak dalje.

U 2. kolu Krunićeva će igrati protiv bolje iz okršaja Hrvatice Alje Tomljanović i Šveđanke Johane Larson.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.