Lančana reakcija - Oglasili se i sa US opena!

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2020, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lančana reakcija - Oglasili se i sa US opena!

Šta će biti sa ovim turnirom?

Sportska vest dana je otkazivanje ovogodišnjeg Vimbldona, koji neće biti održan prvi put od Drugog svetskog rata, zbog pandemije koronavirusa.

Usledile su potom brojne reakcije tenisera, a ATP je potvrdio da su otkazani i ostali turniri na travnatoj podlozi i da je sezona suspendovana do 13. jula.

Nedugo zatim, zvanično saopštenje izdao je i US open, koji bi trebalo da se održi od 24. avgusta do 13. septembra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
''Razumemo jedinstvene razloge zašto je otkazan Vimbldon. U ovom trenutku i dalje planiramo da održimo US open kao što je planirano i nastavljamo sa organizacijom turnira.







Pažljivo pratimo promene i situaciju oko pandemije koronavirusa, pa smo spremni za svaki scenario.







Uzdamo se i u naše medicinske savetnike, kao i u vladu i bezbednosne službe. Sve odluke Američke teniske asocijacije vezane za US open biće donete u skladu sa zdravstvenim stanjem naših igrača, navijača i svih ostalih uključenih u ovaj turnir", navodi se u saopštenju.

-

-

An update on the 2020 US Open: pic.twitter.com/RWERrYUrky

— US Open Tennis (@usopen) April 1, 2020
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čelnici US opena: Razumemo otkazivanje Vimbldona, mi nastavljamo po planu

Izvor: Radio 021, 01.Apr.2020

Čelnici US opena oglasili su se zvaničnim saopštenjem, povodom odluke da se ovogodišnji Vimbldon otkaže, i istakli da razumeju razloge zbog kojih je ona doneta...Takva odluka, ipak, neće uticati na planove US Opena da se taj turnir održi u standardnom terminu..."Razumemo jedinstvene razloge zašto...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.