Kirjos odustao od US Opena zbog korone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2020, 14:30

Kirjos odustao od US Opena zbog korone

Australijski teniser Nik Kirjos najavio je da neće igrati na predstojećem US Openu zbog pandemije korona virusa.

Kirjos, 40. igrač sveta, kritikovao je održavanje egzibicionih turnira koji su održavani u proteklom periodu, posebno Adrija tur u Zadru, koji je organizovao Novak Đoković, prenosi CNN.

"Hajde da udahnemo i da se setimo šta je važno, a to je zdravlje i bezbednost zajednice. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Boli me što se neću takmičiti u jednoj od najvećih sportskih arena, stadionu Artur Ess , ali moja odluka je za ljude, moje Australijance i stotine hiljada Amerikanaca koji su izgubili život, za sve vas", rekao je Kirjos u video poruci.

Prethodno je i Kirjosova zemljakinja Ešli Barti saopštila da neće učestvovati na Otvorenom prvenstvu SAD, čiji je početak zakazan za 31. avgust u Njujorku.
Pogledaj vesti o: US Open,   Coronavirus,   Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kirjos odustao od US opena i osudio "kolege koje igraju po stolovima"

Izvor: OkRadio.rs, 02.Avg.2020

Nik Kirjos, kontroverzni australijski teniser, odustao je od učešća na US openu. Kirjos se obratio organizatorima Otvorenog prvenstva SAD i izrazio žaljenje što neće biti deo turnira, a dotakao se i kolegama koji prave žurke po Evropi.   "Ove godine neću igrati na US openu. Boli me što...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.