IZNENADNI OTKAZ NA US OPENU: Rokada bivših šampiona! Jedan je ODUSTAO, menja ga Novakov dobar prijatelj

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2021, 19:53

IZNENADNI OTKAZ NA US OPENU: Rokada bivših šampiona! Jedan je ODUSTAO, menja ga Novakov dobar prijatelj

Tako je moralo.

Samo dva tenisera, ne računajući "veliku trojku" belog sporta (Novak Đoković, Rafael Nadal, Rodžer Federer) osvojila su tri gren slema u karijeri.

Ovaj poduhat pošao je za rukom Stanu Vavrinki i Endiju Mareju, koje godinama unazad nema u vrhu ATP liste.

Nove loše vesti, što se Švajcaraca tiče, stigle su odustajanjem od učešća na US openu. Vavrinka će preskočiti poslednji Gren >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slem u sezoni, jer je tek nedavno skinuo ortozu sa operisane noge, pa neće biti potpuno sprema

Podsetimo, Stan je osvojio Flešing 2016. godine, a mnogo posle toga je morao "pod nož". Ove godine je igrao samo na četiri turnira.

U zagrevanju za Australijan open gde je eliminisan u drugom kolu, stigao je do četvrtfinala Mari River Opena (ATP 250) u Melburnu. Potom je početkom marta eliminisan na startu Roterdam Opena (ATP 250), a zatim i na startu turnira u Dohi (ATP 250) posle čega je uzeo pauzu kako bi rešio probleme s poveređenom nogom.

Umesto Vavrinke u glavnom žrebu US opena biće osvajač pehara iz 2012. godine, Endi Mari, koji je dobio specijalnu pozivnicu organizatora poslednjeg Slema u sezoni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.