IZNENADIO IZBOROM: Novak ODLUČIO gde će puniti BATERIJE pred učešće na US openu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 18:38

IZNENADIO IZBOROM: Novak ODLUČIO gde će puniti BATERIJE pred učešće na US openu!

Najbolji teniser sveta doživeo neuspeh u Tokiju.

Posle kraha na Olimpijskim igrama u Tokiju i eliminacije u polufinalu od kasnijeg pobednika Aleksandera Zvereva, srpski teniser Novak Đoković odlučio je da se okrene napadu na US open.

Čukarički je u podređenom položaju pred večerašnji (21.00) prvi meč protiv švedskog Hamarbija, ali Brđani najavljuju da idu po pobedu. Kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na keca je 3,35, na iks 3,20, a na dvojku 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čukarički - Hamarbi.

Takmičenje koje se igra od 30. avgusta do 12. septembra biće prilika za najboljeg tenisera sveta da osvoji sva četiri Gren slema u sezoni i ispiše istoriju "belog sporta", a s obzirom na velike napore koje je imao do sada, Nole je rešio da posle Japana otputuje na neko mirno mesto kako bi se odmorio za predstojeće izazove.

Izbor je pao na crnogorsko primorje i manje atraktivno mesto - Đenoviće, prenosi "Alo".

Da li je to bila dobra odluka saznaćemo za nešto više od mesec dana kada će se igrati finale u Njujorku, a u kom će nadamo se učestvovati Novak u pokušaju da osvoji rekordnu 21. Gren slem titulu u karijeri.
Pogledaj vesti o: US Open,   Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.