Dobili smo prve četvrtfinaliste na US Openu

Izvor: B92, 03.Sep.2023, 22:00

Dobili smo prve četvrtfinaliste na US Openu

Češka teniserka Karolina Muhova plasirala se večeras u četvrtfinale Otvorenog prvenstva SAD.

Ona je pobedila Kineskinju Sinju Vang sa 6:3, 5:7, 6:1.

Trenutno deseta teniserka sveta, ovogodišnja finalistkinja Rolan Gorasa, slavila je protiv 53. na WTA listi posle nešto više od dva i po sata igre.

Muhova će u četvrtfinalu igrati protiv Rumunke Sorane Kirstee koja je u osmini finala bila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bolja od švajcarske teniserke Belinde Benčić sa 6:3, 6:3 posle sat i 25 minuta igre.

U muškom delu žreba, prvi četvrtfinalista postao je Amerikanac Ben Šelton koji je pobedio sunarodnika Tomija Pola sa 6:4, 6:3, 4:6, 6:4.

Njegov naredni rival biće bolji iz meča Frensis Tijafo - Rinki Hidžikata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Najbolja teniserka sveta eliminisana u osmini finala Ju-Es opena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2023, 09:10

Letonska teniserka Jelena Ostapenko plasirala se u četvrtfinale Ju-Es opena, pošto je jutros u osmini finala pobedila najbolju igračicu sveta Poljakinju Igu Švjontek 3:6, 6:3, 6:1.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.