Dimitrov: Nisam siguran za US Open, čuo sam se sa Novakom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2020, 13:15

Dimitrov: Nisam siguran za US Open, čuo sam se sa Novakom

Bugarski teniser Grigor Dimitrov izjavio je da još uvek nije siguran da li će učestovati na predstojećem US Openu.

Gren slem u Njujorku zakazan je za 31. avgust, a učešće na turniru prethodno su otkazali Nik Kirjos i Rafel Nadal.

"Iskreno, nisam siguran. Za nas Evropljane je teško, jer moramo da putujemo 12 sati do Njujorka, promenimo nekoliko letova, onda odemo u hotel, pa u "balon". To nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << lako. Čak i ako se postigne dogovor sa vlastima u vezi sa karantinom, mi jednostavno ne možemo da znamo šta će se dešavati iz dana u dan. Kada bi se neko zarazio, sve bi se dodatno zakomplikvalo. U ovom trenutku ne mogu da kažem da li ću igrati ili ne", rekao je Dimitrov za Skaj sports.

Dimitrov je bio prvozaraženi korona virusom na Adria Touru, koji je Novak Đoković ogranizovao u Zadru, a Bugarin je istakao i da se čuo sa najboljim teniserom sveta nakon toga.

"Nedavno sam razgovorao sa Novakom. U istoj smo situaciji, ali sada su svi dobro. Čuo sam da su se svi oporavili i da su se vratili na teren", zaključio je Dimitrov.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dimitrov: Nisam siguran za US Open, čuo sam se sa Novakom

Izvor: B92, 05.Avg.2020

Bugarski teniser Grigor Dimitrov izjavio je da još uvek nije siguran da li će učestovati na predstojećem US Openu...Grend slem u Njujorku zakazan je za 31. avgust, a učešće na turniru prethodno su otkazali Nik Kirjos i Rafel Nadal...Kako kaže Dimitrov, on nije siguran hoće li igrati, ali se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.