De Minor, Evans i Sonego po planu

Izvor: B92, 30.Avg.2023, 01:51

De Minor, Evans i Sonego po planu

Aleks de Minor, 13. nosilac na US Openu, prošao je u drugu rundu na Flašing Medouzu.

Australijanac je posle 160 minuta dobio meč sa 129. na svetskoj listi, Timofejom Skatovim, 6:2, 3:6, 6:1, 7:5.

Morao je da se Aleks pomuči sa igračem sa kojim se do sada nije sastajao, ali generalno, nije bilo previše problema, ako se izuzme taj drugi set koji je izgubio sa 6:3.

Australijanac u narednom kolu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čeka boljeg iz susreta između Dušana Lajovića i Jibinga Vua.

Dalje ide i Britanac Danijel Evans, on je posle takođe 160 minuta pobedio imenjaka, Danijela Galana iz Kolumbije, 6:4, 6:2, 7:5.

Evans će u drugom kolu igrati sa Botikom van de Zandšulpom kom je Džordan Tompson predao meč posle 6:3 za Holanđanina.

Ni Italijan Lorenco Sonego nije imao problema, on je eliminisao Amerikanca Nikolasa Morena de Aloborana iz SAD, 6:3, 6:4, 6:2 i sada će igrati sa boljim iz duela Janika Hanfmana i Janika Sinera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.