Bivši Đokovićev trener: Sedim na koferu, ne daju mi da dođem na US open

Izvor: B92, 28.Avg.2023, 22:09

Bivši Đokovićev trener: Sedim na koferu, ne daju mi da dođem na US open

Bivši teniser i trener Novaka Đokovića Boris Beker nalazi se u situaciji da mu nije dozvoljen dolazak u Sjedinjene Američke Države i na US open koji je u toku.

Kako je izjavio proslavljeni Nemac, njemu su američke vlasti ukinule vizu, koju je odavno tražio, zbog njegove prošlosti.

Beker je bio u zatvoru zbog utaje poreza i finansijskih malverzacija, a na kraju i bankrota.

Zbog toga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mu zakon SAD ne dozvoljava da uđe u državu, a samim tim i učestvuje u US openu kao komentator, analitičar ili gledalac.

"'Drage američke vlasti' su veoma pažljivo pogledale prijavu za vizu i objasnile da ne mogu da dobijem novu zbog moje istorije. Zahtev za vizu sam podne davno, a sada sedim na svom spakovanom koferu, da se tako izrazim, i svakog dana se nadam pozitivnim vestima da mogu da dobijem odgovarajuće dokumente i odletim u SAD", rekao je Beker.

Beker je bio trener Novaka Đokovića od 2013. do 2016. godine, u periodu kada je Novak Đoković osvojio veliki broj turnira i "zaleteo" se ka najvećem broju osvojenih grend slem titula u istoriji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bivšem treneru Đokovića zabranjen ulaz u Ameriku

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Avg.2023, 11:17

Boris Beker se nalazi u nezahvalnoj situaciji zbog prekršaja koji je napravio Poslavljeni teniser i bivši trener najboljeg reketa svih vremena Boris Beker ne može da uđe u Ameriku i ode na US Open da gleda tenis, gostuje televiziji i novinarima i bodri prijatelje, a razlog je neverovatan. Da...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.