Za novu predsednicu Izvršnog odbora Unikredit bank Srbija imenovana Feza Tan

Izvor: Beta, 16.Apr.2018, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za novu predsednicu Izvršnog odbora Unikredit bank Srbija imenovana Feza Tan

Za novu predsednicu Izvršnog odbora Unikredit (UniCredit) banke Srbija a.d. imenovana je Feza Tan, saopštila je danas ta banka.Na funkciji je nasledila Čilu Ihas, koja je odlučila da karijeru nastavi izvan Unikredita, navodi se u saopštenju.Feza Tan diplomirala je ekonomiju na Univerzitetu Boazići u Istanbulu, a ima i diplomu za upravljanje rizicima Poslovne škole iz Mančestera.U Unikredit banku Srbija došla sa pozicije direktorke Sektora korporativnog i investicionog bankarstva koju je obavljala u turskoj Japi Kredi banci, članici Unikredita, gde je bila i članica Izvršnog odbora.U saopštenju se podseća da je Feza Tan svoju karijeru započela u Japi Kredi banci 1993. godine, gde je obavljala niz direktorskih dužnosti u raznim odeljenjima.Bila je i članica kreditnog odbora i članica Izvršnog odbora u lizing i faktoring kompanijama, kao i u tri inostrane podružnice Japi Kredi banke.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Feza Tan nova predsednica IO Unikredit banke u Srbiji

Izvor: Danas, 16.Apr.2018

Feza Tan je imenovana na poziciju predsednice Izvršnog odbora Unikredit banke Srbija, saopštila je ova banka. Na ovoj funkciji nasledila je Čilu Ihas, koja je otišla iz Unikredita. Članak Feza Tan nova predsednica IO Unikredit banke u Srbiji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.