Vučić i Erdogan poručili da je saradnja nikad bolja!

Izvor: 011vodič.com, 07.Okt.2019, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Erdogan poručili da je saradnja nikad bolja!

Forumu su prisustvovali predsednici dve zemlje, a tu su i predstavnici brojnih privrednih udruženja.
– Gradimo i nove autoputeve, moći ćemo da spajamo sve narode iz ovog regiona i da naši privrednici ostvaruju profit, a da time pomažemo i građanima Srbije. Ja vas molim da u oblasti tehnologije, robotike i svega drugog imate u vidu naše mlade, obrazovane ljude jer mnogo toga možemo zajedno. Ja mislim da je važno da predsednik Turske tokom posete nikada nije naišao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << na loš odnos nijednog građanina Srbije i ja to smem da garantujem i time se ponosim. Hvala vam na svemu! Živelo srpsko-tursko prijateljstvo! Dobrodošli Turci u Srbiju – završio je predsednik Srbije.
– Predsednik Erdogan je 2017. u naš region doneo velike promene. Verujem da kada budemo obilazili radove za godinu i po dana da će već biti pri kraju, da ćete moći da pogledate šta je to što ste vi doprineli razvoju ove zemlje. Mi imamo mesta u Srbiji koja su potpuno zaboravljena. Lebane bi potpuno umrlo da tamo nije truskog investitora proizvođača vunice, isto nam je i sa mnogim drugim mestima u koje malo ko ili govoto niko nije hteo da investira – kazao je Vučić.
Nakon turskog predsednika, obraća se i Aleksandar Vučić.
– Između Srbije i Turske znam da postoji ključna volja za to. sektori kao što su telekomunikacije, prevoz, uvećaćemo bilateralne trgovine. Mi smatamo zajedničkom viziju mir, zato želim da poručim privrednicima koji su ovde, hajde da to gradimo. Spremni smo da pružimo svaku vrstu podrške koja vam je potrebna – poručio je Erdogan.
Da podsetimo, predsednici Erdogan i Vučić su ranije imali sastanak u četiri oka.
printscreen/RTS

The post Vučić i Erdogan poručili da je saradnja nikad bolja! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.