Odlične vesti za crno-bele, u punom sastavu u Turskoj?

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2019, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlične vesti za "crno-bele", u punom sastavu u Turskoj?

Nakon preglede, dobre vesti.

Fudbaler Partizana Bojan Ostojić rekao je danas da se nada da će biti spreman za revanš utakmicu protiv Malatije u kvalifikacijama za Ligu Evropa, s obzirom na to da se ispostavilo da povreda nije ozbiljnije prirode.

"Jutros smo na sportskom centru uradili neophodne preglede i hvala Bogu ispostavilo se da je povreda manja nego što se u prvi čas mislilo. Osetio sam bol u primicaču i nisam hteo da rizikujem da tako nastavim utakmicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pa sam odlučio u dogovoru sa medicinskim blokom da izađem", rekao je Ostojić.

Defanzivac Partizana povredio se sinoć na prvoj utakmici protiv Malatije u kvalifikacijama za Lig Evropa.

"Na današnjim pregledima utvrđeno je da nema oštećenja mišića što je u ovom trenuku najvažnije. Od danas radim po dve terapije dnevno na našem sportskom centru i nadam se da ću biti spreman za revanš u Turskoj", kazao je on.

Partizan je sinoć pobedio Malatiju sa 3:1, a revanš meč trećeg kola kvalifikacija protiv Malatije igra se u četvrtak.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ostojić: Nadam se da ću biti spreman za revanš protiv Malatije

Izvor: B92, 09.Avg.2019

Fudbaler Partizana Bojan Ostojić rekao je da se nada da će biti spreman za revanš utakmicu protiv Malatije u kvalifikacijama za Ligu Evrope...Ostojić se povredio u drugom poluvremenu utakmice protiv Malatije u četvrtak, ali na sreću povreda nije ozbiljnije prirode..."Jutros smo na sportskom centru...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.