Nije se snašao na Kamp Nou, seli se u Tursku?

Izvor: Sportske.net, 09.Jun.2018, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije se snašao na "Kamp Nou", seli se u Tursku?

Španski mediji prenose da bi Istanbul trebalo da bude naredna destinacija za fudbalera "Blaugrane".

Stigao je Jeri Mina u Barselonu tokom januarskog prelaznog roka, ali se nije snašao u Kataloniji.

Upisao je samo šest nastupa, nije se ni za to vreme na terenu najbolje pokazao, sve je prilika da će nakon šest meseci ponovo menjati sredinu.

Pisali smo da Barsa ima problem sa strancima i da bi Mina zbog toga na kraju mogao i da napusti klub, problem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za zainteresovane strane je plata, ima oko 3,7 miliona evra bruto, a sa španskim šampionom ima ugovor na pet godina.

Sada se pojavila informacija da bi karijeru mogao da nastavi u Turskoj, kako je za njegove usluge interesovanje pokazao Fenerbahče.

Oni će iskoristiti dobre odnose između Barselone i turske kompanije "Beko", koja je jedan od glavnih sponzora kluba sa "Kamp Nou", pa se nadaju da bi mogli da presele kolumbijskog reprezentativca u svoje redove.

U Feneru spremaju novu transfer politiku, naišli su na probleme sa FFP i od sada će dovoditi samo mlade igrače ili će fudbalere dovoditi na pozajmicu.

Tako su bacili oko na Jerija Minu, pregovorio su počeli, čini se da bi Kolumbijac zaista mogao da završi u Istanbulu, kako je za njega sve manje mesta na "Kamp Nou", Umtiti je produžio ugovor, a uskoro bi mogao da stigne i Klemen Lengle iz Sevilje.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.