Pljušte potpisi u Efesu, parafirao i Hrvat

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2019, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljušte potpisi u Efesu, parafirao i Hrvat

Treći produžetak saradnje u dva dana.

Juče je finalista Evrolige iz Istanbula potvrdio da su trener Ergin Ataman i košarkaš Brajant Danston produžili ugovore, a danas stiže nova vest o pripremanju igračkog kadra za narednu sezonu.

Novi ugovor sa Anadolu Efesom potpisao je hrvatski košarkaš Krunoslav Simon (33, 197 cm) koji je u istanbulski klub stigao pre dve godine.

Početkom jula 2017. godine Simon je potpisao ugovor na 1+1 godinu, a danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je stavio paraf na produžetak saradnje do 2021. godine.

U tekućoj sezoni Kruno Simon je odigrao 37 utakmica u Evroligi i prosečno beležio 9,4 poena i 1,3 skoka.

Hırvat forvet Krunoslav Simon'la olan sözleşmemizi 2 yıl daha uzattık! #BenimYerimBurası

Nefes kesen şutların heyecanını doyasıya yaşamak için: https://t.co/SXAd359hwT pic.twitter.com/KNt1eW1er3

— Anadolu Efes SK (@AnadoluEfesSK) 24. мај 2019.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miciću novi ugovor u Efesu

Izvor: RTS, 25.Maj.2019, 11:16

Turska ekipa Anadolu Efes objavila je da je sa srpskim plejmejkerom Vasilijem Micićem produžila ugovor na dve godine. Micić je bio jedan od najzaslužnijih igrača za plasman Efesa u finale Fajnal-fora Evrolige. . Nakon...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.