ERDOGAN PRETI Operacija protiv kurdskih pobunjenika je UVEK MOGUĆA

Izvor: Blic, 21.Avg.2017, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ERDOGAN PRETI "Operacija protiv kurdskih pobunjenika je UVEK MOGUĆA"

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da je zajednička operacija Turske i Irana protiv kurdskih pobunjenika "uvek u agendi".

- Uvek je u agendi izvođenje zajedničke operacije sa Iranom protiv ove terorističke organizacije koja predstavlja opasnost - rekao je Erdogan novinarima uoči puta u Jordan, prenosi AFP.

On je potvrdio da su dve zemlje prošle nedelje razgovarali o tome kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da deluju protiv kurdskih ekstremista.

- Taj posao će se nastaviti jer teroristička organizacija kurdistanska radnička partija (PKK) ima "nogu" i u Iranu. Oni nanose štetu i Iranu i nama. Radimo zajedno jer verujemo da ako dve države sarađuju, možemo da okončamo to u mnogo kraćem periodu. Nadam se da ćemo biti uspešni u tome - rekao je Erdogan.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Erdogan: Operacija protiv kurdskih pobunjenika uvek moguća

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2017

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da je zajednička operacija Turske i Irana protiv kurdskih pobunjenika "uvek u agendi"..."Uvek je u agendi izvođenje zajedničke operacije sa Iranom protiv ove terorističke organizacije koja predstavlja opasnost", rekao je Erdogan novinarima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.