Četvorica krijumčara migranata u somborskom pritvoru

Izvor: Press, 19.Avg.2016, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvorica krijumčara migranata u somborskom pritvoru

Osnovni sud u Somboru odredio je pritvor do 30 dana četvorici osumnjičenih za krijumčarenje 10 iliegalnih migranata iz Turske iz Srbije ka Mađarskoj, saopštilo je danas somborsko tužilaštvo.
Foto Tanjug/J. Pap, ilustracija
Osumnjičeni, i još dvoje kojima nije određen pritvor, uhapšeni su u utorak na putu Sombor-Bezdan u pravcu granice >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sa Mađarskom, prilikom policijske kontrole, kada je u njihova dva putnička vozila pronađeno 10 ilegalnih migranata državljana Turske, koji su, kako se navodi, bili u procesu krijumčarenja preko državne granice sa Mađarskom.
Protiv osumnjičenih je podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Somboru, zbog krivičnog dela nedozvoljen prelaz državne granice I krijumčarenje ljudi.
Nakon što su saslušani prema četvorici osumnjičenih doneto je rešenje o određivanju pritvora od 30 dana.
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Četvorica krijumčara migranata u somborskom pritvoru

Izvor: B92, 19.Avg.2016

Sombor -- Osnovni sud u Somboru odredio je pritvor do 30 dana četvorici osumnjičenih za krijumčarenje 10 iliegalnih migranata iz Turske iz Srbije ka Mađarskoj...Somborsko tužilaštvo je saopštilo da su osumnjičeni, i još dvoje kojima nije određen pritvor, uhapšeni u utorak na putu Sombor-Bezdan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.