Uhapšen muškarac koji je ženu udarao u glavu pesnicom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2022, 20:41

Uhapšen muškarac koji je ženu udarao u glavu pesnicom

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa Policijskom upravom Pančevo uhapsilo R.R.(37) iz tog grada, zbog sumnje da je pesnicama više puta udario u glavu oštećenu M.M.

Oštećena M.M. je uz prisustvo zamenice osnovnog javnog tužioca u prostorijama policije prepoznala R.R. kao napadača, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Osumnjičeni se tereti za krivično delo nasilničko ponašanje.

Takođe, kako navodi tužilaštvo,on je u prethodnom periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na teritoriji Narodne bašte fizički napao više osoba.

Osumnjičeni je 28.juna oko 20 časova kod Narodne bašte napao oštećenu dok je vozila bicikl i zadao joj više udaraca zatvorenom šakom u predelu glave, usled čega joj je ukazana lekarska pomoć u bolnici gde su joj konstatovane lake telesne povrede.

R.R. je određeno zadržavanje u trajanju od 48 casova u kom roku će biti priveden dežurnoj zamenici Okružnog javnog tužioca Pančeva na saslušanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pančevo: Uhapšen muškarac koji je pesnicom udarao ženu u glavu

Izvor: Radio 021, 29.Jun.2022

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa Policijskom upravom uhapsilo R.R. (37) iz tog grada, zbog sumnje da je pesnicama više puta udario u glavu oštećenu M.M.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.