Izvor: Blic, 16.Sep.2021, 09:48

UMRO DUDA IVKOVIĆ Malo ko je znao da mu je Nikola Tesla BIO DEDA: "Jedini ja nisam dobio zlatni dukat od njega"

Proslavljeni košarkaški trener Dušan Duda Ivković preminuo je rano jutros u Beogradu. Iako nikada nije želeo da se, kako kaže hvali time, jedom prilikom je otkrio da mu je Nikola Tesla deda.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dudi Ivkoviću je Tesla bio deda; "Bilo me je sramota da govorim"

Izvor: B92, 16.Sep.2021

Čuveni košarkaški trener Dušan Duda Ivković preminuo je rano jutros u Beogradu. Iako nikada nije želeo da se, kako je govorio, hvali time, jedom prilikom je otkrio da mu je Nikola Tesla deda..."Najradije ne bih, ali hajde. Jednom su me namestili u neki televizijski žiri kad ulazi Dejan Tomašević...

Nastavak na B92...

Duda Ivković je sa šestočlanom porodicom živeo u OVOJ KUĆI, a odrastao je sa legendarnim glumcima: "Gaga mi je bio drug iz škole, a Zorana Radmilovića sam obožavao"

Izvor: Blic, 16.Sep.2021

Proslavljeni košarkaški trener Dušan Duda Ivković preminuo je jutros u Beogradu, a o njegovim velikim uspesima priča se decenijama unazad. Jednom prilikom Duda Ivković prisetio se kada je šezdesetih godina na Olimpijadi tim doveo do slave, pa otkrio kako su u to vreme slavili.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.