Vučić: Sledi kontrola državnih skladišta robnih rezervi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2022, 21:35

Vučić: Sledi kontrola državnih skladišta robnih rezervi

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je večeras kontrole državnih skladišta robnih rezervi, nakon što su otkrivene krađe u slučaju robe koja je „držana“ kod privatnika.

Govoreći o svim izazovima sa kojima se država suočava, Vučić je podsetio da je u robnim rezervama koje su skladištene kod privatnika, otkrivena krađa, odnosno da nema robe za koju se mislimo da je ima, poput merkantilne pšenice, kukuruza.

"Nije problem, sad hapsimo, nadoknadićemo sve, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sad svi skupljaju hranu. Sada ide i obilazak svih državnih, da vidimo da li su i tu krali", rekao je Vučić.

Poručio je da će ići u zatvor i odgovarati svi koji su na brutalan način krali, misleći da ih niko neće proveravati.

"A, znate kako rade. Postave duplo dno za našu robu, za žito. Duple rešetke postave, da vi mislite dole je, a nema je. Nisu mislili da će iko da proverava ima li žita ili ne...“, rekao je Vučić i rekao da je to sve deo briga sa kojima se država suočava u ovom trenutku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Sledi kontrola državnih skladišta robnih rezervi, da vidimo da li su i tu krali

Izvor: Radio 021, 09.Apr.2022

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je večeras kontrole državnih skladišta robnih rezervi, nakon što su otkrivene krađe u slučaju robe koja je držana kod privatnika.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.