Izvor: Blic, 06.Mar.2022, 10:53

"Nemam zdravstvenu knjižicu i nisam ni jedina": Svi pričaju o Konstraktinoj pesmi, a pevačica IZNENADILA U JUTARNJEM i dotakla se drugih favorita

Ana Đurić Konstrakta gotovala je u Jutarnjem programu na RTS nakon što je sinoć na takmičenju "Pesma za Evroviziju" izabrana za predstavnicu Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji u Torinu.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) SARA JO SA DEČKOM U GEJ KLUBU CARSKI SLAVILA PORAZ NA BEOVIZIJI 2022 Dočekali je sa ovacijama, ona pevala "Muškarčinu" i sve gorelo

Izvor: Blic, 06.Mar.2022

Ana Đurić Konstrakta je sinoć odnela pobedu na takmičenju "Pesma za Evroviziju" i Srbiju će na ovogodišnjoj Evroviziji predstavljati u Torinu, a drugo mesto je osvojila Sara Jo koja je važila za favorita.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.