Bila je NEPRIMETNA, a sada svi BRUJE o njoj - evo ko je Konstrakta koja važi za večerašnjeg FAVORITA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2022, 19:09

Bila je NEPRIMETNA, a sada svi BRUJE o njoj - evo ko je Konstrakta koja važi za večerašnjeg FAVORITA

Pokupila je mnoge simpatije

Umetnica Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, nakon polufinalog nastupa na takmičenju "Pesma za Evroviziju '22" i prolaska u finale, sa pesmom "In Corpore Sano", jedan je od favorita za pobedu, a na mrežama svi bruje o njoj.

Do nastupa na takmičenju "Pesma za Evroviziju '22", mnogi Konstraktu nisu ubrajali u favorite, a njena numera i pojava bile su komentarisane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao samo još jedna u nizu neprimetnih učesnika, a mnogi su je prozvali čak i čudnom, međutim, zbog tri minuta, koliko je trajao njen nastup u prvom polufinalu sve se preokrenulo.

Ana je uspela da svojim performansom i drugačijim zvukom i tematikom pesme privuče ogromnu pažnju gledalaca kako u Srbiji, tako i u regionu. Osim što se pevačica našla na prvom mestu u trendingu, pokupila je i pregršt pozitivnih komentara.

- Meni je inače strava što je Konstrakta uspela da kao ne tako poznata izvođačica da se vremenom izbori za mesto favorita - napisala je jedna tviterašica.

Meni je inače strava što je Konstrakta uspela da kao ne tako poznata izvođačica da se vremenom izbori za mesto favorita.

— Alexis VanderCunt (@AlexisPlastic_) March 5, 2022

Oni koji već godinama prate njen rad su neizmerno ponosni na njen trenutni uspeh u javnosti.

Podsetimo, Ani ovo nije prvi nastup na pesmi Beovizije. Ona je 2009. godine učestovala sa bendom "Zemlja gruva".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ko je Konstrakta, devojka koja je zapalila srpski trending

Izvor: Tracara.com, 06.Mar.2022, 00:25

Pesma o zdravlju i nastup na kom pevačica Ana Đurić Konstrakta pere ruke izazvao je ogromnu pažnju javnosti. Konstrakta je samo nekoliko sati pre finala “Pesme za Evroviziju ’22” dospela na prvo mesto u trendingu na Jutjubu. Konstrakta sve do pre nekoliko dana nije bila toliko popularna, a...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.