Izvor: Blic, 31.Mar.2020, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVAK IGRA TENIS TIGANJIMA, NAPRAVIO HAOS U RASKOŠNOJ KUĆI Đoković pokazao kako se snalazi u izolaciji! URNEBESNO (VIDEO)

Slavni teniser Novak Đoković pokazao je svojim pratiocima na društvenim mrežama kako se snalazi tokom vanrednog stanja, uvedenog zbog pandemije korona virusa, a snimak koji je osvanuo na njegovom Instagram profilu nasmejao je mnoge.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tenis sa tiganjima " i tu je Novak najbolji VIDEO

Izvor: B92, 31.Mar.2020

Novak Đoković tokom perioda izolacije zbog pandemije koronavirusa pokušava da ostane "u formi"...Najbolji teniser planete objavio je na svom Instagram profilu način na koji se zabavlja tokom boravka u svom domu...U pitanju je improvizovani tenis tiganjima na improvizovanom terenu, a pobednik je bio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.