Izvor: Blic, 02.Dec.2022, 00:42

Lajčak: "Cilj da se potpuna normalizacija odnosa između Kosova i Srbije postigne do početka 2024."

Specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Kosova i Srbije Miroslav Lajčak rekao je za RTV21 da bi rano proleće 2023. godine moglo da bude rok za postizanje sporazuma između Kosova i Srbije, napominjući da je predlog konačnog rešenja evropski predlog uz angažovanje i snažnu podršku Nemačke i Francuske.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajčak: "Cilj da se potpuna normalizacija odnosa između Kosova i Srbije obavi do početka 2024."

Izvor: Blic, 02.Dec.2022

Izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak najavio je da će sledeće nedelje posetiti Beograd i Prištinu i razgovarati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem.

Nastavak na Blic...

Uvođenje Državne mature, nedoumice i predlozi (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2022

Za uvođenje nacionalnog ispita na kraju srednjoškolskog obrazovanja, kao i za ostale reforme, resorno ministarstvo ima snažnu podršku Evropske unije. Realizacija Projekta IPA2015 znači uvođenje državne mature koja je do sada imala nekoliko faza, odnosno menjao se plan primene odluke oko državne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.