Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2018, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðoković protiv Čunga u večernjem terminu u Melburnu

MELBURN - Srpski teniser Novak Ðoković protiv Korejca Hjeona Čunga u osmini finala Australijan opena igraće sutra, opet u večernjem terminu u Melburnu.

Njihov duel na programu je kao prvi u večernjem terminu na Rod Lejver areni, što znači da počinje oko devet sati ujutro po srednjeevropskom vremenu.

Oni su na taj način izbegli velike vrućine u Austaliji i uslove sa kojima se Ðoković upoznao protiv Gaela Monfisa kada je temperatura podloge iznosila >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << čak 69 stepeni.

Biće to drugi sudar dvojice tenisera i to ponovo na Australijan openu, nakon što je prije dve godine Ðoković slavio 6:3, 6:2, 6:4.

Još jedan srpski predstavnik izlazi na teren i to u ženskom dublu osmine finala, Nina Stojanović i Viktorija Golubić iz Švajcarske sastaju se sa mađarsko-francuskom kombinacijom Timea Baboš/Kristina Mladenović.

Taj duel na programu je oko 4.30 kao treći na Margaret Kort areni.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.