Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jan.2017, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðoković pobjedom počeo 2017. godinu

DOHA - Srpski teniser Novak Ðoković uspješno je započeo 2017. godinu i odbranio titule na turniru u Dohi, poslije pobjede nad Jan-Lenardom Štrufom 7:6 (7:1), 6:3.

Ðoković je uspio da slavi protiv 63. tenisera svijeta iako je loše ušao u meč i gubio sa 4:0 i 5:1, ali je uspio da veže pet gemova i preokrene rezultat u taj-brejku prvog seta.

Drugi set je znatno lakše riješio u svoju korist, zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << brejkovima već u prvom i posljednjem gemu, za trijumf poslije sat i po vremena igre.

Ðoković se u borbi za četvrtfinale turnira sastaje sa pobjednikom duela Orasio Zebaljos (Argentina) - Florijan Mejer (Njemačka).

Turnir u Dohi igra se za nagradni fond od 1.237.190 dolara.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.