Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2022, 19:34

Ðoković: Rolan Garos glavni cilj, nisam očekivao "broj 1"

Radujem se što ću ponovo na teren, nadam se da neću ostati na šest mečeva u poslednjih šest meseci. Želim da se takmičim, jasno mi je da će mi biti potrebno malo vremena, a Rolan Garos je glavni cilj, rekao je najbolji teniser sveta Novak Ðoković uoči starta na Mastersu u Monte Karlu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đoković: Rolan Garos je glavni cilj, nisam očekivao "broj 1"

Izvor: RTS, 10.Apr.2022

Najbolji svetski teniser, Novak Đoković, u razgovoru sa novinarima pred start turnira u Monte Karlu, rekao da mu je osvajanje Rolan Garos glavni cilj ove sezone. . Đoković startuje u drugom kolu, a igraće protiv Alehandra Davidovič Fokine..."Radujem se što ću ponovo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.