Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jul.2018, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvijezda Juventusa ljubi nećakinju jedne od najseksi teniserki ikada

Kako prenose italijanski mediji, velika zvijezda Juventusa, Paolo Dibala (25) ponovo je zaljubljen. Zbog čudnih odluka selektora Horhea Sampaolija argentinski veznjak koji nije dobio priliku da pokaže svoje znanje na Mundijalu u Rusiji osim novog izgleda ima i novu ljubav.

Otkriveno je da je u romansi sa nećakinjom nekada jedne od najljepših teniserki svijeta, Gabrijele Sabatini, a sve je počelo dopisivanjem putem društvenih mreža.

Radi se o Orijani Sabatini >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << (22), modelu, pjevačici i glumici koja je veoma popularna u Južnoj Americi što govori da je na Instagramu prati 2.8 miliona fanova.

Uskoro se očekuje da lijepa Oriana stigne u Torinu i tako se pridruži svom partneru koji će od naredne sezone igrati zajedno sa Kristijanom Ronaldom.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.