Zverev prošao ozbiljan test: Opravdao ulogu favorita, ali JEDVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2024, 12:05

Zverev prošao ozbiljan test: Opravdao ulogu favorita, ali JEDVA

Sada čeka protivnika u četvrtfinalu.

Nemački teniser ruskog porekla Aleksander Zverev plasirao se u četvrtfinale Australijan opena, trijumfom nad Kameronom Norijem posle super taj-brejka. Posle više od četiri sata, Zverev je slavio rezultatom 7:5, 3:6, 6:3, 4:6, 7:6 (3).

Meč je trajao tačno četiri sata i devet minuta, a Zverev je na kraju opravdao ulogu favorita, ali je morao ozbiljno da se preznoji i da plasman u četvrtfinale potvrdi tek u super-tajbrejku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Zverev je u supertajbrejku bio superioran, nakon što je bilo 2:2 na startu, vezao je šest poena, došao do vođstva od 8:2 i to je bilo nedostižno za Norija.

Alexander Zverev reaches his 11th Grand Slam quarterfinal 🇩🇪 pic.twitter.com/PCVlRJIGXQ

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 22, 2024

Zverev sada u četvrtfinalu čeka pobednika duela Alkaraz - Kecmanović.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zverev posle maratona ušao u četvrtfinale AO, čeka pobednika meča Alkaraz

Izvor: Piplmetar.rs, 22.Jan.2024

D. U. . .. Pet setova i super-tajbrejk doneli nemačkom teniseru ulazak među osam najboljih .. Foto: AP/Tanjug. .. Nemački teniser Aleksander Zverev plasirao se u četvrtfinale Australijan opena, pošto je posle novog maratona savladao Britanca Kamerona Norija...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.