Zverev: Nole i Endi da se ugledaju na Rafu i Rodžera

Izvor: N1 televizija, 02.Sep.2017, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zverev: Nole i Endi da se ugledaju na Rafu i Rodžera

Nemački teniser Miša Zverev posle plasmana u 4. kolo US Opena osvrnuo se na izostanak nekolicine igrača iz samog svetskog vrha sa poslednjeg Gren slem turniru u sezoni.

U Njujorku nema Novaka Đokovića, Endija Marija, Stena Vavrinke, Miloša Raonića i Keija Nišikorija.

"Da, mnogo igrača je povređeno jer su mnogi od njih >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << igrali jako dobar tenis toliko godina. Racimo da su svake nedelje bili favoriti za osvajanje titule. Telo može da se "slomi" bez obzira na to koliko dobro brinete o njemu i koliko trenirate. Mislim da je to ljudski", rekao je Zverev.

Osvrnuo se Nemac i na veličanstven povratak Federera i Nadala u svetski vrh.

"Gledajući Novaka, on je igrao neverovatan tenis proslednjih nekoliko godina. Kada se vratimo nekoliko godina unazad dominirali su Rafa Nadal i Rodžer Federer. Ljudi ih vole. Možda su prestari, možda nisu dovoljno dobri ili dovoljno jaki. Nadal i Federer su odvojili vreme i ponovo su zdravi. Ponovo igraju izuzetno dobar tenis. Možda je vreme za Novaka i Endija da učine nešto slično. Nikada sed ne zna".

Stariji od braće Zverev nedavno je napusio 30 godina i vršnjak je sa Đokovićem.

"Imam 30 godina, ali osećam se kao da imam manje kilomatraže na mom telu od Novaka ili Rafe. Oni su poslednjih pet godina odigrali toliko mnogo mečeva, dok ja nisam bio tako dobar", istakao je Zverer.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.