Znamo za 2016, šta je sa Novakovom 2017?

Izvor: B92, 07.Nov.2016, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znamo za 2016, šta je sa Novakovom 2017?

Rasplet teniske 2016. godine bio je manje-više očekivan – Endi Mari je ispunio šestomesečnu misiju i preskočio Novaka Đokovića na prvom mestu ATP liste.

Britanac je postao novi broj posle fantastičnog drugog dela sezone, tokom kojeg je osvojio sve osim US opena, overivši najbolji plasman u karijeri na Mastersu u Parizu.

Dobra Endijeva forma poklopila se sa padom u igri Đokovića, koji je neprepoznatljiv od trijumfa na Rolan Garosu i kompletiranja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << grend slema. Nakon titule u Parizu, Novak je osvojio jedino Masters u Torontu, pre nego što je usledio bolan poraz na startu Olimpijskih igara.

Možda je to bio trenutak kada je sezona prelomljena – usledili su problemi sa povredama, takođe i oni privatne prirode, ali i pomalo čudan odabir saradnika i načina života. Mari je isplanirao kako da nadoknadi bodove izgubljene u Dejvis kupu, pojavio se neočekivano i na turniru u Beču, osvojio ga, a onda pun samopouzdanja došao u prestonicu Francuske.

Kompletan tekst pročitajte u našoj rubrici TEME.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.