Žistin Enan se vraća na teren?

Izvor: Blic, Beta, 21.Sep.2009, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žistin Enan se vraća na teren?

Donedavno neprikosnovena teniserka Žistin Enan će sutra objaviti da se vraća na teren, javljaju danas belgijski mediji.

Vest su preneli ozbiljni belgijski dnevnici u svojim internet izdanjima - "Dernije er" je objavio tekst sa naslovom "'Da' Žistin Enan", dok je "Soar" napisao "Enen bi u utorak trebalo da objavi povratak". Portparolka belgijske teniserke se nije javljala na telefon, a na zvaničnom sajtu nema još informacija.

Enean, inače ambasadorka dobre volje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << UNICEF, počela je da trenira prošlog meseca, ali nije želela da komentariše taj potez.

Enanova je prošle godine šokirala teniski svet objavljivanjem povlačenja, dok je još bila prva na WTA listi. Ona se u maju ove godine požalila da ju je sport ostavio sa toliko fizičkih problema da ne može ni da zamisli povratak.

Odlazak Žistin Enan je bio žestok udarac za ženski tenis, u kome je ona potpuno dominirala. Posle nje nije bilo prave naslednice, sportska javnost već duže vreme kritikuje konkurenciju, a dodatni argument je bio nedavni povratak još jedne sjajne teniserke iz Belgije Kim Klajsters i njen trijumf na US Openu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.