Zimonjić obećava nove titule

Izvor: RTS, 07.Jul.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić obećava nove titule

"Želja svakog tenisera je da osvoji Vimbldon, jer je to najveći turnir u svetu tenisa. Pre mene, jedini kome je to pošlo za rukom kod nas bio je predsednik Teniskog saveza Srbije Slobodan Živojinović", rekao je Zimonjić na konferenciji za novinare nakon prijema kod vršioca dužnosti gradonačelnika Beograda Zorana Alimpića, koji mu je čestitao na najvećem uspehu i poželeo još mnogo trofeja u nastavku karijere.

Najbolji dubl...

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

U Kinu po medalju

Izvor: Blic, 08.Jul.2008, 09:37

Nenad Zimonjić, pobednik grend slema u Londonu sa partnerom Danijelom Nestorom, uživa u postvimbldonskim danima. A pre nego što će otići na odmor, četvrti dubl igrač sveta, sa peharom u desnoj ruci (leva mu je slomljena), u Skupštini grada Beograda, ushićeno, a opet staloženo, govorio je o...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.