Zimonjić: Žao mi je što se nisam oprostio uz još jednu salataru

Izvor: BKTV News, 16.Nov.2017, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić: Žao mi je što se nisam oprostio uz još jednu salataru

Proslavljeni teniser završio igračku karijeru i posvetio se isključivo selektorskom poslu.

Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa 2018. godine između Srbije i SAD odigraće se u Nišu od 2. do 4. februara, saopštio je Teniski savez Srbije.

Meč će se igrati na šljaci, a biće prvi posle više od dve decenije, za koji selektor 41-godišnji Nenad Zimonjić neće konkurisati kao igrač, jer je rešio da se povuče i bude samo trener kako bi šansu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dobili mlađi igrači.

"Što se mene tiče, kao što sam najavio na početku sezone, ovo mi je bila poslednja sezona igranja za Dejvis kup reprezentaciju. Prihvatio sam da budem selektor igrač i nadao sam se da ćemo uspeti da dođemo do još jedne salatare i da se tako oprostim. Na žalost nismo bili u punom sastavu, Novak i Janko su bili povređeni, Viktor je takođe imao problema i nismo učestvovali u najjačem sastavu protiv Fraancuza. Ipak, ne mogu da žalim za reprezentatvnom karijerom koju sam imao u reprezentaciji jos od 1995. godine", rekao je selektor Srbije.

Zimonjić je deo reprezentacije bio na 55 susreta, odigrao 73 meca, zabeležio 43 pobede i bio deo tima koji je 2010. godine osvojio Dejvis kup.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.