Zbog ove starlete su raskinuli Šarapova i Dimitrov?

Izvor: Svet, 24.Jul.2015, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ove starlete su raskinuli Šarapova i Dimitrov?

Bugarski teniser Grigor Dimitrov tokom gren slema u Vimbldonu proveo burnu noć sa Nikoletom Lozanovom, što je bio razlog raskida sa Marijom Šarapovom.
Kako su preneli bugarski mediji ruska teniserka raskinula je vezu sa bugarskim igračem Dimitrovim.
Razlog je neverstvo bugarskog tenisera, koji je lepu Mašu prevario sa zemljakinjom, starletom Nikoletom Lozanovom, koja je supruga napadača Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Valerija Božinova. Nikoleta i Valerij su u braku od oktobra 2011. i imaju ćerku od tri godine. Božinov je od pre nekoliko meseci član Partizana.
Bugarski mediji tvrde “da je bilo jasno da nešto ne štima u vezi dvoje vrhunskih tenisera tokom turnira u Vimbldonu”. Dimitrov je 3. jula lagano izgubio od Francuza Rišara Gaskea, a mediji su saznali da su Dimitrov i Lozanova prethodno veče proveli zajedno u jednoj hotelskoj sobi u Londonu.
Maša više nije naša. Grigor je prevario Mašu zbog Nikolete Lozanove“, samo su neki od komentara bugarskih medija.

U međuvremenu Dimitrov je za bugarske medije potvrdio da je raskinuo sa Šarapovom.
Šarapova se trenutno odmara sama na Crnogorskom primorju, a bugarski mediji navode da je Maša uzela porše koji je Grigoru poklonila pre nekoliko godina.

Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Zbog ove starlete su raskinuli Šarapova i Dimitrov?

Izvor: Scandal.rs, 24.Jul.2015

Bugarski teniser Grigor Dimitrov tokom gren slema u Vimbldonu proveo burnu noć sa Nikoletom Lozanovom, što je bio razlog raskida sa Marijom Šarapovom...Kako su preneli bugarski mediji ruska teniserka raskinula je vezu sa bugarskim igračem Dimitrovim...Razlog je neverstvo bugarskog tenisera, koji...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.