Zaljubljenici u tenis slave: Gledaćemo Fedeksa barem još tri sezone!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2017, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaljubljenici u tenis slave: Gledaćemo Fedeksa barem još tri sezone!

Švajcarac kome je već 36 leta produžio ugovor sa turnirom u rodnom mu Bazelu do 2020. i najavio da i tada verovatno neće biti kraj

Zlatno doba vrhunsskg tenisa trajaće još najmanje tri sezone! A to znači da ćemo nastaviti barem do 2020. da gledamo Rodžera Federea, Rafael Nadala i Novaka Đokovića. Po mnogima najbolja trojka svih vremena dominira profesionalnim belim sportom više od deceniju, a po svemu sudeći i na svu sreću, neće joj još kraj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Pošto Rafa i Nole imaju 31, odnosno 30 godina, veliko je pitanje šta očekivati od Fedeksa i kada će okačiti reket o kiln. Jer ocu četvoro dece već je 36 godina, mada igra kao mladić. Vest da je Švajcarac produžio ugovor o obaveznom učestvovanju sa turnirom u rodnom mu Bazelu, obradovaće sve ljubitelje tenisa, pa čak i one koji ga baš “ne mirišu”. U svakom slulčaju, Federer ne planira da ide u penziju pre 2020. kada se i završava ugovor. Šta više.

”Zar ste sumnjali da ću igrati makar još toliko?! Ne verujem ni da ću tada stati, a onda ćemo da potpišemo i novi ugovor. Mnogo mi je drago što sam još na turu i što i dalje uživam u tenisu”, izjavio je as iz Bazela.

Lepa vest svakako, još samo da ga posluži zdravlje.

(foto: Action Images)
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.