Zadar

Izvor: Piplmetar.rs, 24.Mar.2023, 22:30

Zadar

Autor: Lazar Nikolić

četvrtak 23.03.2023.

18:45

Izvor: Sportske.net, Beta


Srpski teniser Hamad Međedović izgubio je danas od Italijana >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Matea Đigantea sa 1:6, 2:6, u drugom kolu ATP čelendžera u Zadru.
Đigante, koji je 199. na ATP listi, sedam pozicija bolje rangiranog Novopazarca pobedio je za sat i sedam minuta.
Četvrti nosilac i 137. teniser sveta Sebastijan Ofner iz Austrije biće rival Điganteu u četvrtfinalu.
Ofner je u osmini finala u tri seta sa 1:6, 7:6 (3), 6:4 savladao Dragoša Nikolaea Madaraša iz Švedske, u meču koji je trajao dva časa i 33 minuta.
Međedović se u Zadru takmičio i u dublu sa Nermanom Fatićem, a od njih su danas posle sat i po igre sa 7:6 (3), 7:6 (5) bolji bili treći favoriti Belorus Ivan Ljutarevič i Ukrajinac Vladislav Manafov.
Ljutareviča i Manafova u polufinalu očekuju srpski teniseri, drugi nosioci Ivan i Matej Sabanov, koji su sa 2:0 u setovima (6:1, 6:2) za 53 minuta eliminisali Hrvate sa specijalnom pozivnicom Duja Ajdukovića i Frana Ninčevića.
Turnir u Zadru na šljaci ima nagradni fond od 73.000 evra.



Opširnije
Izvor: Sportske NET


Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.