Žaber preko Kasatkine do finala mastersa u Rimu

Izvor: Beta, 14.Maj.2022, 20:05

Žaber preko Kasatkine do finala mastersa u Rimu

Teniserka iz Tunisa Ons Žaber plasirala se večeras u finale mastersa u Rimu, pošto je savladala Ruskinju Dariju Kasatkinu sa 2:1 po setovima 6:4, 1:6, 7:5.Žaber, sedma teniserka sveta, pobedila je Kastkinu, 23. na WTA listi, nakon sat i 56 minuta igre.Tunižanka je do vodjstva u setovima stigla nakon brejka u devetom gemu.U drugom setu, Kasatkina je dva puta uspela da oduzme servis protivnici, u drugom i šestom gemu, i ubedljivo stigne do izjednačenja.U odlučujućem setu, Kasatkina je u 12 gemu servirala za ostanak u meču, ali je Žaber iskoristila prvu brejk, set i meč loptu i plasirala se u finale.Žaber će se u finalu sastati sa najboljom teniserkom sveta Poljakinjom Igom Švjontek.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Mektić i Pavić sprečili preokret i osvojili Rim

Izvor: B92, 15.Maj.2022, 16:17

Hrvatski teniseri Mate Pavić i Nikola Mektić osvojili su Masters u Rimu...Oni su posle gotovo dva časa borbe savladali neobični dvojac, u vidu Džona Iznera i Dijega Švarcmana, rezultatom 6:2, 6:7, 12:10...Bio je ovo veoma interesantan duel, iako nakon početnog seta na to ništa nije ukazivalo...Izner...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.