Džabir neće igrati u Madridu

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 23:52

Džabir neće igrati u Madridu

Teniserka iz Tunisa Ons Džabir neće braniti titulu na Mastersu u Madridu pošto zbog povrede neće moći da igra u glavnom gradu Španije.

"Pozdrav iz Madrida, želim da vas obavestim o svojoj situaciji. Posle mnogobrojnih pregleda, pokazalo se da imam malo napuknuće mišića u listu i biće mi potrebno još malo vremena za oporavak. Žao mi je što moram da kažem da neću moći da se takmičim u Madridu i da branim titulu koju sam ovde osvojila prošle godine. Želim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoima sjajan turnir i radujem se novom dolasku sledeće godine", napisala je Džabir na društvenim mrežama.

Džabir se u subotu povukla iz meča polufinala turnira u Štutgartu protiv Ige Švjontek, upravo zbog povrede i bolova koje je osetila sredinom prvog seta.

Tunišanka nije objavila da li će biti spremna do početka Rolan Garosa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ALKARAZ: Jedva čekam da zaigram u Madridu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 19:55

Španac slobodan u prvom kolu...Najbolji španski teniser Karlos Alkaraz izjavio je da jedva čeka mečeve na mastersu u Madridu i dodao da nije favorit na turniru u glavnom gradu Španije. Španac je slobodan u prvom kolu, a u drugom će igrati sa pobednikom meča između Finca Emila Rusuvuorija i Francuza...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.