ZVEREV: Znam ko sam, dolaze bolji dani za mene

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 12:45

ZVEREV: Znam ko sam, dolaze bolji dani za mene

Nemac imao velike probleme sa povredom.

Nemački teniser Aleksandar Zverev izjavio je kako veruje da može ponovo da bude konkurentan najboljim igračima sveta.

Zverev je propustio veći deo prošle sezone pošto se povredio na meču polufinala Rolan Garosa protiv Rafaela Nadala. Nemac je trenutno 16. na ATP listi, a ove sezone ima skor od 10 pobeda i 11 poraza.

- Znam kakav sam bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrač i koliko mogu. Znam da će mi trebati vremena i sve zavisi od mene. I, naravno, najbitnije je da ostanem zdrav -rekao je Zverev.

Nemac će u drugom kolu mastersa u Madridu igrati protiv Španca Roberta Karbaljesa Baene. Zverev je prošle godine u finalu turnira u Madridu izgubio od Karlosa Alkaraza.

- U nekim nedeljama osećam da sam veoma blizu i da mogu do trofeja. Onda na nekim drugim, gde sam imao manjih problema s povredama, opet mislim da sam daleko. Moram da ostanem fokusiran i da verujem u sebe, dolaze bolji dani. U to sam siguran - istakao je Zverev.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tim zakazao teniski klasik sa Cicipasom

Izvor: B92, 27.Apr.2023

Austrijski teniser Dominik Tim plasirao se u drugo kolo mastersa u Madridu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.