ŽREB ZA DAME NA VIMBLDONU: Aleksandru Krunić čeka teška, ali ne i nesavladiva prepreka

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 17:05

ŽREB ZA DAME NA VIMBLDONU: Aleksandru Krunić čeka teška, ali ne i nesavladiva prepreka

Idemo.

Aleksandra Krunić, jedini srpski predstavnik u glavnom žrebu Vimbldona u konkurenciji dama, u prvom kolu igraće sa Rumunkom Soranom Kirsteom, 26. nosiocem.

Ukoliko napravi iznenađenje u drugoj rundi ide na bolju iz meča Šarma – Marija, dok bi u trećem kolu izašla na megdana petom favoritu Grkinji Mariji Sakari.

Najbolja teniserka sveta i prvi nosilac Iga Švjontek će na startu odmeriti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snage sa Hrvaticom Janom Fet, 254. na svetu, koja je u glavni žreb ušla iz kvalifikacija.

Looking like a workable draw for Serena Williams. Also Halep-Muchova R1! https://t.co/2DuLqIfAYQ

— José Morgado (@josemorgado) June 24, 2022

U drugom kolu rival Poljakinji mogla bi da bude Danka Kovinić iz Crne Gore. Danka će početi turnir protiv domaće takmičarke Kartal, koja je dobila specijalnu pozivnicu.

Sedmostruka pobednica Vimbldona Serena Vilijams se vraća singlu posle godinu dana. Rival će joj biti Francuskinja Tan, a posle toga ide na bolju iz duela Soribes Torno – Mekhejl.

BONUS VIDEO: Pogledajte scenu sa veridbe Marka Gobeljića i Katarine Grujić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.