ŽENA ZMAJ: Kim Klajsters se vratila tenisu u 39. godini

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 00:09

ŽENA ZMAJ: Kim Klajsters se vratila tenisu u 39. godini

Poraz, ali hrabra igra.

Belgijska teniserka i nekadašnja velika šampionka Kim Klajsters u 39. godini vratila se ponovo na teren. Posle više od godinu dana pauze nastupila je na WTA turniru u Čikagu gde je poražena posle velike borbe u tri seta od Kineskinje Hsijeh Su Vei rezultatom 6:3, 5:7, 6:3.

Podsetimo, prošle godine Klajsters se vratila posle čak sedam godina penzije, ali po izbijanju pandemije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koronavirusa opet je morala da uzme pauzu, jer je u međuvremenu imala i operaciju.

Hsieh beats Clijsters 6-3, 5-7, 6-3.

Kim was competitive but missed too much in the end. pic.twitter.com/VP26IxwjRu

— José Morgado (@josemorgado) September 27, 2021

Ipak, Kim ne odustaje tako lako.
Pogledaj vesti o: Penzija,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Senzacija Šerifa u Madridu, PSŽ srušio Siti uz prvenac Mesija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2021

Pari Sen Žermen savladao je Mančester siti u "blokbaster" duelu drugog kola Lige šampiona (2:0). Moldavski Šerif je uspeo i njih da zaseni, doduše, savladavši madridski Real u španskoj prestonici sa 1:2. Liverpul ubedljiv protiv Porta, dok je madridski Atletiko posle trijumfa slavio protiv Milana...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.