Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2017, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAR JE OVO PONAŠANJE SPORTISTE: Kuevasova vulgarna gestikulacija tokom meča šokirla sve ljubitelje sporta (VIDEO)

Urugvajski teniser se na otvarannju turnira na Mastersu u Madridu istakao, blago rečeno, nedoličnim ponašanjem koje ne priliči jednom sportisti.

Naime Pablo Kuevas je nakon propuštene šanse da vrati brejk i izgubljenog gema od Tomasa Belučija, otišao nervozan na klupu a usput je načuo neka dobacivanja sa tribina na koja je neprimereno reagova.
Urugvajac je bez imalo stiga na veoma vulgaran način gestikulirao prema publici, a nije mu smetalo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ni što je to sve išlo i u prenos.
Pablo Cuevas, ladies and gentlemen. pic.twitter.com/q4VQBWtc6H
— Alexandre Cossenza (@saqueevoleio) May 8, 2017

Na kraju je Kuevas stigao do pobede rezultatom 7:6(2), 4:6, 7:6(6) i plasirao se u naredno kolo gde ga očekuje duel sa Nikolom Mauom.
The post ZAR JE OVO PONAŠANJE SPORTISTE: Kuevasova vulgarna gestikulacija tokom meča šokirla sve ljubitelje sporta (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Twiter

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.