ZAGUSTILO DOBRO U JEDNOM TRENUTKU: Tim naizgled lako prošao, ali treći set je bio ĐAVOLSKI NEZGODAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:10

ZAGUSTILO DOBRO U JEDNOM TRENUTKU: Tim naizgled lako prošao, ali treći set je bio ĐAVOLSKI NEZGODAN

Izvukao se na vreme.

Austrijski teniser Dominik Tim savladao je Džeka Soka i plasirao se u treće kolo Rolan Garosa. Treći teniser sveta bio je poprilično siguran i ubedljiv u prva dva seta, dok je treći vrlo lako mogao da izgubi. Ipak, na kraju, posle dva sata i 24 minuta igre – 6:1, 6:3, 7:6(6).

Tim je duel krenuo odlično, odmah oduzeo servis >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rivalu, da bi mu do kraja prvog dela igre još dva puta isto činio.

#RolandGarros

✅ Thiem doblegó al estadounidense Jack Sock en tres sets (6-1, 6-3 y 7-6) https://t.co/4o774B6A6P

— Diario SPORT (@sport) September 30, 2020

Kreće nova sezona za košarkaše Partizana. Večeras (20.45) gostuju Huventudu u prvom kolu Evrokupa, i nalaze se u ulozi autsajdera. Dvojka donosi kvotu 3,05, dok je kvota na domaćina 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Huventud - Partizan.

Drugi set je bio nešto ujednačeniji, a Tim je ključni brejk napravio u osmom gemu. Kao što smo rekli, treći set je vrlo lako mogao da pripadne Amerikancu, koji je u taj-brejku imao tri set lopte.

Nije uspeo, Tim je vezao pet poena zaredom i sada u 3. kolu čeka pobednika duela Rud – Pol. Timov zemljak Rodionov nije uspeo da se plasira dalje, pošto je sa 3-1 poražen od Gambosa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.