WTA NANČANG Ništa od prvog finala Stojanovićeve

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WTA NANČANG Ništa od prvog finala Stojanovićeve

Srpska teniserka Nina Stojanović nije uspela da se plasira u finale turnira u kineskom Nančangu, pošto je izgubila od Šveđanke Rebeke Peterson sa 3:6, 1:6. Meč Stojanovićeve i Peterson, 134. i 78. teniserke sveta, trajao je sat i 14 minuta.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,20 na igru 0-2 u meču Inter – Udineze.
Peterson je u prvom setu povela sa velikih 4:0, Stojavićeva je uspela da vrati jedan brejk, ali ne i da se potpuno vrati u set.
Sličan scenario >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << viđen je i u drugom setu. Šveđanka je na početku seta dva puta oduzela servis srpskoj teniseri, da bi u sedmom gemu novim brejkom potvrdila pobedu i sprečila Stojanovićevu da se plasira u prvo WTA finale.
Peterson će u finalu igrati protiv pobednice drugog polufinala u kojem se sastaju Kazahstanka Elena Ribakina i Kineskinja Šuaj Peng.

The post WTA NANČANG Ništa od prvog finala Stojanovićeve appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

KRAJ SJAJNE SERIJE: Pterson zaustavila Stojanović u polufinalu turnira u Kini (VIDEO)

Izvor: Kurir, 14.Sep.2019

Srpska teniserka Nina Stojanović nije uspela da se plasira u finale turnira u Kini, pošto je izgubila od Šveđanke Rebeke Peterson 3:6, 1:6

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.