WTA MADRID: Olga ZAUSTAVLJENA na poslednjem koraku! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2018, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WTA MADRID: Olga ZAUSTAVLJENA na poslednjem koraku! (FOTO)

Srpska teniserka nije uspela da načini novi podvig.

Samo jedan korak delio je Olgu Danilović od plasmana u glavni žreb za WTA turnir u Madridu. Srpska teniserka je, ipak, posle 65 minuta igre izgubila od Beloruskinje Arine Sabalenke sa 0:2 u setovima (4:6, 2:6) i oprostila se od španske prestonice.

ZAŠTO TAKO, DOMAĆINE? Nadalu ne treba da služi na ČAST, način na koji je dočekao Noleta u Madridu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (VIDEO)

ATP ISTANBUL: Đere kroz istorijski maraton do polufinala (FOTO)

Aryna Sabalenka beat Olga Danilovic 6-4 6-2 in the 2nd qualifying round at Madrid #WTA #tennis

— Live Tennis Results (@tennis_result) May 5, 2018

ATP PODSETIO NA NJIHOVE EPSKE DUELE: Novak je odmah poslao MOĆNU poruku Mareju (FOTO)

Posle sjajne igre i pobede nad Katarinom Bondarenko iz Ukrajine, Danilovićeva je zaustavljena od 47. teniserke sveta. Srpkinja je povela na startu duelu, međutim, u petom gemu Sabalenka je načinila brejk i svoj servis držala do kraja za konačnih 6:4.

Odmah na startu drugog seta, Beloruskinja je oduzela servis Olgi, nešto kasnije napravila novi brejk i ubedljivo trijumfovala sa 6:2.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.