WTA LISTA: Sabalenka smanjila zaostatak za Igom Švjontek

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 11:41

WTA LISTA: Sabalenka smanjila zaostatak za Igom Švjontek

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić na 127. poziciji.

Poljska teniserka Iga Švjontek je i dalje ubedljivo prva na danas objavljenoj WTA listi, ali joj se Beloruskinja Arina Sabalenka primakla i smanjila bodovnu razliku.

Sabalenka je u finalu Mastersa u Madridu pobedila Švjontek i sad ima 1.774 boda manje od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Poljakinje.

Treća je Džesika Pegula, četvrta Karolin Garsija, peta Koko Gof, a šesta Elena Ribakina. Uns Žaber je pala za tri pozicije i sad je sedma, osma je Marija Sakari, Darija Kasatkina je deveta, a Petra Kvitova deseta

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić pala je za jednu poziciju i zauzima 127. mesto sa 523 boda, dok je Olga Danilović pala za dve pozicije i sad je 138. sa 485 bodova.

Natalija Stevanović je pala za 13 pozicija, sad je 199. sa 341 bodom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.