WTA LISTA: Nina Stojanović stigla do REKORDNOG plasmana u karijeri!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WTA LISTA: Nina Stojanović stigla do REKORDNOG plasmana u karijeri!

Veliki skok srpske teniserke.

Poredak u konkurenciji teniserki ostao je nepromenjen, u odnosu na prethodnu nedelju. Ženskim tenisom i dalje vlada Australijanka Ešli Barti, dok je u stopu prate Karolina Pliškova (Češka), Japanka Naomi Osaka, Elina Svitolina iz Ukrajine, Kanađanka Bjanka Andresku, Simona Halep (Rumunija), još jedna Čehinja Petra Kvitova, Holanđanka Kiki Bertans, legendarna Serena Vilijams (SAD) i Belinda Benčić iz Švajcarske.

Od srpskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teniserki, najznačajniji pomak napravila je Nina Stojanović, koja je osvajanjem 97. pozicije prvi put ušla u TOP 100 i napravila najbolji plasman u karijeri.

Čačanka Ivana Jorović koja je ove sezone prvi put zaigrala na Vimbldonu, skliznula je za dva mesta i trenutno je 101. na svetu, dok je Aleksandra Krunić napredovala za dve pozicije i trenutno je 167. igračica na WTA listi. Samo 16 mesta nižu poziciju zauzima Natalija Kostić, dok je Olga Danilović 205. teniserka na planeti.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda češka teniserka Barbara Stricova.

Game of shadows!!

Објава коју дели Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova) дана 20. Апр 2019. у 12:35 PDT

Neon Sun Kissed skin and wavy hair!! 🐝

Објава коју дели Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova) дана 4. Апр 2019. у 5:36 PDT

Kick it like @victoriabeckham #simplicity @renatazelinka @thestoreprague

Објава коју дели Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova) дана 21. Дец 2018. у 3:48 PST

Za svojí kariéru toho bylo o mně napsáno dost. Ne vždycky jsem dostala prostor se následně sama vyjádřit, a proto, když se mi ozvali z redakce Bez frází s nápadem, že vydají knížku příběhů 19 sportovců, jejíž titulním bude ten můj - mými vlastními slovy - ani na chvilku jsem nezaváhala. Pokud se chcete dozvědět, co si o určitých situacích, které mě potkaly, myslím, jak se na okruhu doopravdy cítím, zkrátka nahlédnout více do mého já, přiblížit si, jak pracují moje myšlenkové pochody, pořiďte si ji. Na objednávky@bezfrazi.cz 📸 Jana Mensatorova

Објава коју дели Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova) дана 4. Окт 2018. у 3:47 PDT

Koza na koze, @botyrockspring na noze. 👍 #basnik #photoshoot #boticky👟

Објава коју дели Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova) дана 5. Апр 2018. у 12:10 PDT
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.