WTA LION: Olga u Francuskoj igra za titulu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 18:39

WTA LION: Olga u Francuskoj igra za titulu

Srpska teniserka u dublu sa Eženi Bušar stigla do finala.

Srpsko-kanadska kombinacija koju čine Olga Danilović i Eženi Bušar igraće za titulu na turniru u Lionu pošto su u polufinalu bile bolje od japansko-češke kombinacije koju čine Makoto Ninomija i Renata Voracova posle preokreta sa 2:1 (6:7 (9:11), 6:2, 10:8).

Dahnilovićeva i Bušarova su prvi set izgubile posle velike borbe u taj-brejku, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bi do izjednačnenja stigle posle odlične igre i dva uzastopna brejka koji su im omogućili osvajanje drugog seta. U odlučujućem setu su Srpskinja i Kanađanka uspele da dođu do končanog trijumfa.

Za trofej će Olga Danilović i Eženi Bušar igrati protiv prvih nosioca Slovakinje Viktorije Kuzmove i Holanđanke Aranče Rus.

Dugo se Bajernu nije ovako klimala titula u Bundesligi. RB Lajpcig mu je za petama, a večeras (18.30) mu u goste stiže probuđeni Dortmund i preti da mu napravo ozbilljan problem. Kvota na keca je 1,77, na duplu šansu X2 2,05, a na GG3+ 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Dortmund.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Karolina Muhova češka teniserka
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.