WTA GVANGŽU Krunićeva u četvrtfinalu dublova

Izvor: 011vodič.com, 17.Sep.2019, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WTA GVANGŽU Krunićeva u četvrtfinalu dublova

Srpska teniserka Aleksandra Krunić i njena partnerka u dublu Beloruskinja Lidija Morozova plasirale su se u četvrtfinale turnira u Gvangžuu, pošto su pobedile holandsko-indijski par Lesli Patinamu Kerhovu i Ankitu Rainu posle dva seta, 6:3, 6:1.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 7,35 na pobedu Tomove protiv Osake.
Njih dve su posle nepunih sat vremena izborili plasman među osam najboljih parova. One su pet puta oduzele servis protivnicama, koje su napravile jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << brejk. Bilo je to sasvim dovoljno da izbore plasman u narednu rundu.
Treći nosioci na turniru, Krunićeva i Morozova za plasman u polufinale igraće protiv češko-slovenačkog dubla Marije Buzukove i Tamare Zidanšek.

The post WTA GVANGŽU Krunićeva u četvrtfinalu dublova appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

TURNIR U GVANGDŽOU: Krunić i Morozova u četvrtfinalu

Izvor: Kurir, 18.Sep.2019, 07:10

Srpska teniserka Aleksandra Krunić i njena partnerka u dublu Beloruskinja Lidija Morozova plasirale su se danas u četvrtfinale turnira u Gvangdžou, pošto su pobedile holandsko-indijski par Lesli Patinamu Kerhovu i Ankitu Rainu posle dva seta, 6:3, 6:1.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.